Magamról...

Szűcs Ádámnak hívnak, 1991-ben születtem Miskolcon.

Egészen fiatal koromban kaptam egy bűvészdobozt, de akkor még sajnos nem vettem hasznát, így inkább csak eltüntettem belőle a bűvészkellékeket.

A gimnáziumba kerülve kezdtem el a bűvészkedést, egyszerűbb kártyatrükkökkel. Amikor jobban kezdett érdekelni, akkor vettem elő a régi bűvészdobozból a megmaradt kellékeket, könyveket. Interneten kezdtem el keresgélni olyan videókat, amikben elmagyarázzák, hogyan kell a trükköt elsajátítani.

Később már olyan videókat kerestem, ahol profi bűvészek mutatnak be trükköket, ezeket néztem meg annyiszor, hogy rájöjjek a trükkök titkára. Nagyon sok bűvészt ismertem meg így, és rengeteg trükköt tanultam meg.

Az évek során egyre többször utaztam el bűvészboltokba, rendeltem az internetről, és külföldről is bűvészkellékeket, ezekkel pedig folyamatosan gyakorlok.

A sok gyakorlás után kialakítottam egyéni műsoromat. A műsorban nagy hangsúlyt fektetek a kézügyességen alapuló bűvésztrükkökre, és a látványos effektekre. A műsor kellékei tükrözik a fiatalságomat, hiszen modern trükkökkel, például CD-vel, és pörgős zenére bűvészkedem.